goedkope dames heren schoenen te koop
Valuta 


Naar huis >  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Dit privacybeleid wordt uiteengezet hoe goedkoop Outlet Store gebruikt en beschermt alle informatie wanneer u deze website gebruikt.

goedkope Outlet Store is vastbesloten ervoor te zorgen dat uw privacy wordt beschermd. Als we vragen om bepaalde informatie die kan worden geïdentificeerd bij het gebruik van deze website, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat alleen zal worden gebruikt in overeenstemming met deze privacyverklaring.

Goedkope Sale Store kan dit beleid van tijd tot tijd wijzigen door bijwerking van deze pagina. U dient deze pagina af en toe om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met eventuele wijzigingen. Dit beleid is van kracht vanaf [2001].

deze informatie nodig om uw behoeften te begrijpen en zorgen voor een betere dienstverlening, en in het bijzonder om de volgende redenen:

Intern bijhouden

We kunnen de informatie gebruiken om onze producten en diensten te verbeteren.

Vrezend

sturen promotionele e-mails over nieuwe producten, speciale aanbiedingen of andere informatie waarvan wij denken dat u wellicht interessant vindt via het e-mailadres waarop u hebt verstrekt.

Af en toe kunnen wij uw gegevens ook gebruiken om u te contacteren voor marktonderzoek. Wij kunnen contact met u opnemen per e-mail, telefoon, fax of e-mail. We kunnen de informatie gebruiken om de website aan te passen aan uw interesses.

Beveiliging

We zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat uw informatie veilig is. Om onbevoegde toegang of openbaarmaking we hebben in geschikte fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures om de informatie die we

online verzamelen. Beschermen en te beveiligen zet voorkomen

Controle van uw persoonlijke informatie

U kunt ervoor kiezen om het verzamelen of gebruik van uw persoonlijke gegevens op de volgende manieren beperken:

wanneer u wordt gevraagd een formulier op de website in te vullen, op zoek naar de doos waarin je kunt klikken om aan te geven dat u niet wilt dat de informatie die door iedereen worden gebruikt voor direct marketing doeleinden

als u eerder hebben afgesproken om ons gebruik van uw persoonlijke gegevens voor direct marketing doeleinden, kunt u uw gedachten op elk moment wijzigen door te schrijven naar of e-mailen

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet verkopen, verspreiden of verhuren aan derden, tenzij we uw toestemming of zijn wettelijk verplicht om dat te doen. Wij kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om u promotionele informatie over derden waarvan wij denken dat u wellicht interessant vinden sturen als u ons vertellen dat u wenst dit te laten gebeuren.

Terug